rehat...

written by hasya_rmshy On 4:58 PM

tajuk pn rehat... jd mls nk think in english to write in english ari ni... hehehehe..

*** Cuti sekolah dh nk masuk minggu ke 3. Kandungan pun dh 8 bulan. Dan kerja aku masih lagi belum siap. Jangan sampai kerja tak siap sebelum bersalin... sudah. Bila asyik cerita kerja tak siap rasa xseronok pun ada. Cane lah kerja boleh tak siap lagi.. Sedangkan sepatutnya dah cuti dan dah berehat dh ni... Fikirkan nak bersalin kat mane, siapkan baju baby ke, kemas kemas umah ke.. Ini kene fikir kerja mana nak siapkan dulu.. Ade ke patut... 

*** Jadi nk xnak... Esok mmg gi sekolah dan target nk siapkan masuk laporan dlm fail murid.. sorang murid 1 fail.. dan laporan ade 8stack.. n setiap stack laporan bilangan murid puratanya 40 org... Orang mesti kata aku exagerate jer tu.. aku kira bernasib baik.. ada yg kene siapkan untuk 16 stacks laporan.. means 16 kelas yg dia ajar.. aku mmg mengasihani org itu...

*** Pastu... Isnin kene gi sekolah untuk keluarkan semua report analisa PBS yg dh siap ni.. Sori la pada guru yg xsiap lg tu.. xleh tunggu dah.... kalau tunggu keje yg lain xsiap... Mintak sign gb n update fail PBS tu...

*** Pastu... Isnin jugak kene siapkan Fail Pengurusan Pengakap yg baru disuruh buat minggu terakhir persekolahan hari tu... Nk kene wat dari Index, partition, n isi fail sampai siap.. Sebab nak kene serah pada org yg amik alih masa aku cuti bersalin nnt... 

*** N pada Selasa... datang sekolah lagi untuk clearkan meja yg bersepah sepah dgn kertas dan fail yang berterabur.. fail personal.. Bukan sekolah nye.. Sebab.. nnt mase cuti bersalin... org yg ganti aku tuh xde meja plak nk duduk sb meja aku yg bersepah tu.. mmm... harap2 dapat la siap minggu depan.. kalau x aku kene gi sekolah lagi next weeknya.. letih la.. 

*** N.. jugak.. buat list for works to be done tuk Program Transisi Tahun 1 sb nk kene pas pada cikgu lain.. selain hanta soalan streaming thn 1 untuk diriso juga jawatankuasa orientasi Thn 1 2013.

Lastly pada Rabu... ada check up di PPUM... thus.. hoping for baby n me are in good condition. Another 8 weeks to go... Can't wait to meet the best gift from Allah... Harap semuanya selamat.

Reactions: 

2 feedbacks

  1. Anonymous Said,

    begitulah kerja xpernah 'kan habis, kuatkanlah semangat dan cari masa utk rehat. sy pun sama, sbg s/u ppriksaan sejak bln 10 yg lalu lepas satu, satu keje lain yg dtg. minggu lepas hari khamis baru GPK1 ckp nak keluarkan markah thn 5 bagi murid yg nak masuk ke thn 6. ckp la awal2 sblm streaming 3 minggu lepas, ni dah jenuh nak cari balik

    Posted on November 26, 2012 at 8:57 AM

     
  2. hasya_rmshy Said,

    tambah2 pulak SAPS plak tuh... mmg leceh.. ln kali.. keluarkan je awl2... pastu smpan dlm fail elok2.. bind ke ape ke..

    Posted on November 28, 2012 at 4:20 PM

     

Post a Comment